Hvorfor erstatter Led trafiklys traditionelle trafiklys?

I henhold til klassificeringen af ​​lyskilde kan trafiklys opdeles i LED-trafiklys og traditionelle trafiklys.Men med den stigende brug af LED trafiklys begyndte mange byer at bruge LED trafiklys i stedet for traditionelle trafiklys.Så hvad er forskellen mellem led trafiklys og traditionelle lys?

Forskelle mellemLED trafiklysog traditionelle trafiklys:

1. Levetid: LED trafiklys har en lang levetid, generelt op til 10 år.Under hensyntagen til påvirkningen af ​​barske udendørsforhold forventes den forventede levetid at falde til 5-6 år uden vedligeholdelse.

Traditionelle trafiklys som glødelampe og halogenlampe har kort levetid.Det er besværligt at skifte en pære.Den skal udskiftes 3-4 gange om året.Vedligeholdelsesomkostningerne er relativt høje.

2. Design:

Sammenlignet med traditionelle lyskilder har LED trafiklys åbenlyse forskelle i optisk systemdesign, elektrisk tilbehør, varmeafledningsforanstaltninger og strukturelt design.SomLED trafiklyser et mønsterlampedesign sammensat af flere LED-lys, en række forskellige mønstre kan dannes ved at justere LED-layoutet.Og den kan kombinere alle slags farver som én og alle slags signallys som én, så den samme lette kropsplads kan give mere trafikinformation og konfigurere flere trafikskemaer.Det kan også danne dynamiske tilstandssignaler ved at skifte tilstand LED af forskellige dele, så det stive trafiksignallys bliver mere humaniseret og levende.

Den traditionelle trafiksignallampe består hovedsageligt af lyskilde, lampeholder, reflektor og gennemsigtigt dæksel.I nogle henseender er der stadig nogle mangler.Led layouts som led trafiklys kan ikke justeres til at danne mønstre.Disse er vanskelige at opnå traditionelle lyskilder.

3. Ingen falsk visning:

Led trafiksignal lysemissionsspektrum er smalt, monokromatisk, intet filter, lyskilden kan grundlæggende bruges.Fordi det ikke er som en glødelampe, skal du tilføje reflekterende skåle for at få alt lyset frem.Desuden udsender det farvelys og kræver ikke farvelinsefiltrering, hvilket løser problemet med falsk visningseffekt og kromatisk aberration af linsen.Ikke alene er det tre til fire gange stærkere end glødende trafiklys, det har også større synlighed.

Traditionelle trafiklys skal bruge filtre for at opnå den ønskede farve, så udnyttelsen af ​​lyset reduceres kraftigt, så den samlede signalstyrke af det endelige signallys ikke er høj.Traditionelle trafiklys bruger dog farvechips og reflekterende kopper som et optisk system til at reflektere interferenslys udefra (såsom sollys eller lys), hvilket vil få folk til at have den illusion, at de ikke-fungerende trafiklys er i funktionsdygtig tilstand, nemlig "falsk visning", som kan føre til ulykker.


Indlægstid: 16. december 2022