Hvad skal vi være opmærksomme på, når vi installerer gule solcelleblinklys?

Når trafikken ved vejkryds i by- og landområder ikke er stor, og betingelserne for at installere trafiklys ikke kan opfyldes, vil færdselspolitiet opsætte gule blinklys som en advarselspåmindelse, og stedet har generelt ikke strømforsyningsbetingelser , så det er nødvendigt at installere solcellegule blinklys under normale omstændigheder.at løse.I dag vil Xiaobian dele med dig, hvilke problemer du skal være opmærksom på, når du installerer gule blinklys.

1. Valg af installationssted

I praktiske applikationer modtager vi nogle gange opkald fra kunder, der siger, at det nye solgule blinklys ikke vil fungere normalt inden for en måned efter installationen, og nogle gange vil det ikke fungere efter 2 timers lys om natten, og denne situation Det meste af det er relateret til monteringspositionen for det solgule blinklys.Hvis det solgule blinklys er installeret et sted, hvor der ikke er solenergi året rundt, kan solpanelet ikke generere strøm normalt, og batteriet er altid utilstrækkeligt opladet, så det solgule blinklys vil naturligvis ikke fungere normalt..

Bemærk: Når du vælger installationssted, skal du undgå genstande, der er nemme at blokere for solen, såsom træer og bygninger, for at sikre, at der er tid nok til, at solen kan skinne på solpanelet hver dag.

For det andet, solpanelets installationsvinkel og retning

For at maksimere solpanelets konverteringseffektivitet skal solpanelet være orienteret ret syd, som kompasset peger.I betragtning af jordens rotation og omdrejning anbefales installationsvinklen for solpanelet at være omkring 45 grader.

For det tredje, installationsvinklen og retningen af ​​lampepanelet

Det solgule blinkende lys spiller hovedsageligt en advarselsrolle.Ved installation skal det sikres, at fronten af ​​lyspanelet vender mod retningen af ​​det nærgående motorkøretøj, og lysoverfladen skal hælde let fremad.Dels er det til synsvinklen, og dels er den lette overflade vandtæt.

For at opsummere, så længe strømforsyningen er normal, kan effektiviteten og levetiden af ​​vores virksomheds gule solcelleblinklys opfylde behovene hos ejere og kunder.


Indlægstid: 20. maj 2022