Hvad er de grundlæggende funktioner i solcelletrafiklys?

Du har måske set gadelamper med solpaneler, når du er på indkøb.Det er det, vi kalder solcelletrafiklys.Grunden til, at det kan bruges meget, er hovedsageligt, fordi det har funktionerne energibesparelse, miljøbeskyttelse og ellagring.Hvad er de grundlæggende funktioner i dette solar trafiklys?Dagens Xiaobian vil introducere dig.

1. Når lyset er slukket i løbet af dagen, er systemet i dvaletilstand, vågner automatisk til tiden, måler den omgivende lysstyrke og batterispænding og verificerer, om det skal i en anden tilstand.

1

2. Efter mørkets frembrud ændres LED-lysstyrken for blinkende lys, solenergi og solenergi trafiklys langsomt i henhold til vejrtrækningstilstanden.Som åndedrætslampen i æble-notesbogen, indånd i 1,5 sekunder (tænding gradvist), ånd ud i 1,5 sekunder (sluk gradvist), stop, og indånd og ånd ud.

3. Overvåg automatisk spændingen på lithiumbatteriet.Når den er lavere end 3,5V, vil den gå ind i en strømmangeltilstand, systemet vil sove og vågne op regelmæssigt for at overvåge, om det kan oplades.

4. I et miljø, hvor solenergi og solenergi trafiklys mangler strøm, vil de automatisk blive opladet, hvis der er solskin.


Indlægstid: 09-09-2022