Trafiklys er ikke sat tilfældigt

nyheder

Trafiklys er en vigtig del af trafiksignaler og vejtrafikkens grundlæggende sprog.Trafiklys består af røde lys (ikke tilladt at passere), grønne lys (markeret for tilladelse) og gule lys (markerede advarsler).Opdelt i: signallygter til motorkøretøjer, signallygter til ikke-motorkøretøjer, signallys til fodgængerfelter, vognbanesignallys, retningsvisere, skarpe lyssignaler, signallygter for vej- og jernbaneflyovergange.
Vejlys er en kategori af trafiksikkerhedsprodukter.De er et vigtigt værktøj til at styrke vejtrafikstyringen, reducere trafikulykker, forbedre effektiviteten af ​​vejudnyttelsen og forbedre trafikforholdene.Den er velegnet til vejkryds, såsom kryds og T-formet, og styres af vejtrafiksignalkontrolmaskinen for at hjælpe køretøjer og fodgængere til at passere sikkert og velordnet.
Typerne af trafiklys omfatter hovedsageligt: ​​motorvejssignallys, fodgængerfeltsignallys (dvs. trafiklys), ikke-motorkøretøjers signallys, retningsviserlys, mobile trafiklys, solcellelys, signallys, betalingsanlæg.


Indlægstid: 16-jun-2019