Anvendelsesfordele ved trafikskiltestænger

Trafiktavlestangens anti-korrosion er varmgalvaniseret, galvaniseret og derefter sprøjtet med plast.Levetiden for den galvaniserede skiltestang kan nå mere end 20 år.Den sprøjtede skiltestang har et smukt udseende og en række farver at vælge imellem.

På tætbefolkede og komplekse steder, velstående kommercielle og handelsmæssige områder og sikkerhedskontrolpunkter ind og ud af byen, ses det ofte, at højhastigheds-boldvideoovervågningsstangen overtager processtrukturen med keglerørstangen.Lad os tale om fordelene ved at bruge den lodrette stangproces med koniske rør til højhastigheds-kugleinstallation.

Fordelene ved at anvende den koniske lodrette stangproces til højhastigheds-kugleinstallation er simpelthen opsummeret i tre punkter: enkel produktionsproces, høj styrke og relativt smukt udseende.

1. Produktionsprocessen er enkel.

Koniske lodrette stænger fremstilles ofte ved at rulle stålplader og derefter direkte til svejseprocessen.Der er næsten ingen krav til svejsenøjagtighed, og svejsningen er smuk og pålidelig.Samtidig belastes svejsesømmen ikke direkte, og holdbarheden og pålideligheden er høj.Den lodrette to-trins søjlerørsstang skal dog svejse en adapter mellem de to-trins lige rør med forskellige tykkelser, hvilket kræver høj svejseteknologi.Derudover bærer svejsesømmen direkte tyngdekraften af ​​det øverste lige rør, og svejsekvaliteten er ikke høj, og det er let at forårsage skjulte farer.

2. Høj styrke.

Fordi den lodrette stang med koniske rør anvender en integreret proces, er de aksiale og laterale kræfter relativt ensartede, mens den to-trins lodrette stang af søjlerør kræver, at mindst tre dele svejses.Kraften er ikke ensartet, så styrken er ikke så god som den førstnævnte.

3. Relativt smuk.

Den toptynde og bundtykke form er mere i tråd med de flestes æstetik, og det lige rør, der står for højt, kan nemt få folk til at føle sig toptunge og ustabile, hvilket resulterer i en illusion af usikkerhed.

2. Introduktion til produktionsmaterialer af trafikskilte pæle:

På nuværende tidspunkt er bundpladen af ​​trafikskilte pæle på motorveje generelt splejset med aluminiumsplader, og den reflekterende film er af højstyrkekvalitet (det vil sige den tredje klasse i "Tekniske betingelser for vejskilte for motorvejstrafik" JTJ279 -1995).


Indlægstid: 23. februar 2022