Analyse af højhastigheds-tågelygtekontrolstrategi

Motorvejen har karakteristika af høj hastighed, stort flow, fuld lukning, fuld udveksling osv. Det er påkrævet, at køretøjet ikke må bremse og stoppe vilkårligt.Men når først tåget vejr opstår på motorvejen, reduceres vejens sigtbarhed, hvilket ikke kun reducerer førerens visuelle genkendelsesevne, men også forårsager førerens psykologiske træthed, lette dømmekraft og betjeningsfejl og derefter fører til alvorlige trafikulykker, der involverer flere køretøjer påkørsel bagfra.

Med henblik på tågeulykker på motorvejen er tågeområdets sikkerhedsovervågningssystem blevet mere og mere opmærksomt.Blandt dem kan vejkanten med høj lysstyrke som vejkonturindikeringsundersystemet effektivt fremkalde trafikstrøm i tåget vejr.

Højhastighedstågelygten er køresikkerhedsinduktionsenheden på den tågede motorvej.Styrestrategien for højhastighedstågelygten:

Højhastigheds-tågelysstyringsstrategien bestemmer lysstyrkefordelingen af ​​tågelygter i tågeområdet på motorvejen i forskellige rum og tidspunkter, hvilket er grundlaget for indstillingen af ​​eksponerede lys.Højhastighedslysstyringsstrategien vælger hovedsageligt blinktilstand og kontroltilstand for højhastighedstågelygter i henhold til trafikstrømmen og vejjusteringen.

1. Måden lyset blinker på
Tilfældig flimren: Hvert lys blinker efter sin egen stroboskopiske metode.
Samtidig blinkning: Alle lys blinker med samme frekvens og med samme interval.
Det anbefales at bruge tilfældig flimmermetode, og simultan flimmerkontrolmetode kan anvendes i den vejstrækning, der har brug for vejlandskab.

2. Kontrolmetode
Bestem tågelygternes lysstyrke og blinkfrekvens i overensstemmelse med forskellig synlighed og forskellige tågeområdepositioner, så strømforsyningsomkostningerne i den senere periode er lavere for at spare energi og spare energi for at opnå formålet med optimal kørselsvejledning.


Indlægstid: 17-jun-2022