Fordele ved LED trafiklys

Efterhånden som trafikken bliver mere og mere udviklet,trafiklyser blevet en integreret del af vores liv.Så hvad er fordelene ved LED trafiklys?Qixiang, en LED-trafiklysproducent, vil introducere dem til dig.

LED trafiklys

1. Lang levetid

Arbejdsmiljøet for trafiksignallys er relativt barskt med streng kulde og varme, sol og regn, så det kræves, at lysene er pålidelige.Den gennemsnitlige levetid for glødepærer til almindelige signallys er 1000 timer, og den gennemsnitlige levetid for lavspændingshalogen wolframpærer er 2000 timer, så vedligeholdelsesomkostningerne er relativt høje.Men på grund af den gode slagfasthed af LED-trafiklys vil det ikke påvirke brugen på grund af beskadigelse af glødetråden, og dets levetid er længere, og omkostningerne er også lavere.

2. Energibesparelse

Fordelen ved LED trafiklys med hensyn til energibesparelse er mere indlysende.Det kan omdannes direkte fra elektrisk energi til lys, og der genereres næsten ingen varme.Det er en slags trafiksignallys, der er mere miljøvenlig.

3. God slagfasthed

LED trafiklys har halvledere indlejret i epoxyharpiks, som ikke let påvirkes af vibrationer.Derfor har de bedre slagfasthed og ingen problemer som knuste glasafdækninger.

4. Hurtigt svar

Responstiden for LED-trafiklys er hurtig, ikke så langsom som reaktionen fra traditionelle wolfram-halogenpærer, så brugen af ​​LED-trafiklys kan reducere forekomsten af ​​trafikulykker til en vis grad.

5. Præcis

Tidligere, når man brugte halogenlamper, blev sollys ofte reflekteret, hvilket resulterede i falsk visning.Med LED trafiklys er der ikke noget fænomen, at de gamle halogenlamper påvirkes af sollysrefleksion.

6. Stabil signalfarve

LED-trafiksignalets lyskilde kan selv udsende det monokromatiske lys, der kræves af signalet, og linsen behøver ikke at tilføje farve, så der vil ikke være nogen defekter forårsaget af linsens farvefading.

7. Stærk tilpasningsevne

Arbejdsmiljøet og lysmiljøet for udendørs trafiklys er relativt dårligt.Det vil ikke kun lide af stærk kulde, men også af ekstrem varme, fordi LED-signallyset har ingen glødetråd og glasdæksel, så det bliver ikke beskadiget af stød og vil ikke gå i stykker.

Hvis du er interesseret i LED trafiklys, velkommen til at kontakte LED Traffic Lights producent Qixiang tilLæs mere.


Indlægstid: 23. maj 2023